Sunday, March 27, 2011

Tahniah FASHA :)

Alohaa :)

Hari ni hari ahad la! hari ahad selalu meriah dgn apa? mesti meriah dgn makanan kan? hahaha sedap2.. oo0pss! eqa sedang b'DIET..kena lupakan kesedapan makanan di dapur.. hari ahad bukan saja meriah dgn MAKANAN tp meriah jugak dgn KONTROVERSI..haha bab-bab ni eqa x boleh nak b'DIET ok..

Actually seronok tengok gelagat dunia sekarang..MACAM2 ada :) paling best hari ni story pasal


Untuk p'tama kalinya eqa ucapkan TAHNIAH buat fasha (nada t'paksa) kerana mengungguli GELARAN itu. SYABAS! tp paling seronok sebab utama dia juara adalah kerana


"Dia ada rupa yang cantik dan pandai pula bergaya. Mata dan pinggul Fasha memang menggoda" kata Fauzi Latif, 30 (pembaca METRO)


pinggul menggoda? adoyaiii pakcik..part yg HARAM itu jugak yg pakcik bg komen! seronok yea pakcik tengok2 PINGGUL ni? eqa pun NO COMMENT la pakcik..janji pakcik HAPPIE fasha menang~ :)

Punya la banyak KAJIAN yg boleh dikaji kt DUNIA ni.. kajian mcm ini jgk yg dijalankan.. RESULT siap letak kt MUKA HADAPAN paper lg :) JUARAnya tetap orang islam la..:'( oouch sedih sebenarnya sebab MARSHA kalah..dia cuma berjaya dapat tempat yg ke-10 je. atas MARSHA semua orang islam :'( WOW! dasyatnya DUNIA :) CONGRATE :)

eqa xMARAH or SAKIT HATI pun..cuma sedikit t'KILAN sebab MARSHA kalah..hahaha eeee betul la..ini serius...eqa x ada sebab pun nk DENGKI2 ni sbb fasha menang..dia menang TAHNIAH la..yg xmenang kalau la terasa BERANI cuba la lagi..:) ok apa fasha MENANG.. memang t'bukti dia seksi..pi tgok gambar tu..kan seksi tu..:) tp ada lagi seksi kot..xcaya? g la search kt GOOGLE..eqa x search pun..kawan2 yg story kt eqa..:)

OK dokey..nak stop dh ni..x ada apa pun nk story mory lagi..just to inform to all yg FASHA menang LAGI!! :) murah rezeki dia kt DUNIA ni..mcm2 anugerah & title dia terima..PELAKON serba BOLEH!!! yeahh go fasha go!!! (nada sangat t'paksa) hahaha oke, chill~


3 comments:

  1. fasha is a controversial whore
    and harian metro represent Malaysian Playboy mag

    ReplyDelete